När allt pratar med allt och alla, vem lyssnar då på mig?

Lunchträff

På vårterminens sista lunchträff får du chansen att lyssna till Lars Eidenvall som är ansvarig för utveckling och industrialisering av nya produkter på Sanmina. Han har även en koppling till analysföretaget Kairos Future där han varit forskningsansvarig för bland annat omvärldsanalyser och framtidsstudier.

Med sikte på framtidens uppkopplade värld kommer Lars att belysa både utmaningar och möjligheter till marknadsföring och merförsäljning. Dessutom finns tid avsatt för erfarenhetsutbyte där vi bollar dessa två frågor:

På vilket sätt kan vi dra nytta av tillgängliga data om kunder och deras beteende?

Hur kan vi nyttja tekniska plattformar för att samverka med medarbetare, kunder och potentiell marknad?

Scroll to top

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Du kan läsa mer om vilka cookies vi använder i vår Integritetspolicy

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng