Att attrahera och kommunicera med en bred publik – Modo hockey om var de befinner sig i dagens samhälle och teknik.

Lunchträff
Tid: 11:30 – 13:00
Plats: Café UH, Höstrummet, Lasarettsgatan 9A

På höstterminens första lunchträff får vi chansen att lyssna till Frank Eriksson, Press- och Marknadschef – Modo Hockey och Per Eriksson, Produktansvarig – CoreIT. I ett samhälle där allt blir mer och mer lättillgängligt och produkten som säljs är helt styrd av ett lags framgångar på isen så blir rätt kommunikation och närheten till kunderna och fansen avgörande för hur produkten tillgodogörs och upplevs. Frank och Per kommer berätta hur Modo planerar och optimerar sin marknadskommunikation och hur teknik och nya medier kan användas i detta arbete.

     

Välkommen!

Scroll to top

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Du kan läsa mer om vilka cookies vi använder i vår Integritetspolicy

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng